دستگاه مخلوط کن خلا

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

ماشین‌های بسته‌بندی خلا، امروزه در تولید مدرن غریبه نیستند. علاوه بر صنعت غذا، برای ایجاد فضای خلاء در محصولات برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی، صنایع دیگری مانند ابزار دقیق، زیست‌فناوری و صنایع فلزات کمیاب نیز از ماشین‌های بسته‌بندی خلا برای بسته‌بندی محصولات خود استفاده می‌کنند.

تجهیزات اصلی فرآوری که توسط تولیدکنندگان مواد غذایی برای تولید محصولات گوشتی و تولید ژامبون در دمای پایین استفاده می‌شود، گوشت را به طور یکسان مخلوط می‌کند (نکته: گوشت در حالت خلا منبسط خواهد شد).

این کار باعث می‌شود که مایع نمک به طور کامل با پروتئین در گوشت خام نرم شده تماس پیدا کند و در نتیجه حل شدن و تعامل پروتئین تسریع می‌شود و چسبندگی بین گوشت  را افزایش می‌دهد. این فرآیند همچنین رنگ گوشت را بهبود می‌بخشد، لطافت آن را افزایش می‌دهد و آب‌دارتر می‌شود و در نهایت کیفیت گوشت را ارتقا می‌دهد.

هر نوع لیوان (مخلوط کن) قابلیت تنظیم زمان کلی کار، زمان کار، زمان توقف و درجه خلا را دارد و برخی از آنها کنترل زمانی چرخش به جلو و عقب را نیز دارند.

دستگاه خلا دوار

ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می‌شوند. در هر کدام از این دسته‌ها، ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم برای مشخصات مختلف محصول به طور جزئی تقسیم می‌شوند. این انواع ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم قابل سفارشی‌سازی بر اساس ویژگی‌ها و اندازه مورد نیاز مشتری هستند. حال اینکه ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم سفارشی خوب هستند یا نه، و چه معایبی دارند؟

مزایای آن عبارتند از:

  • صدای کم، کاربری آسان، راندمان بالا برای فرآوری عمیق گوشت
  • مطابقت بیشتر با مشخصات محصول: معمولاً ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم سفارشی با توجه به مشخصات محصول مشتری سفارشی می‌شوند.
  • اندازه مناسب محفظه وکیوم: ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم بر اساس مشخصات خاصی طراحی می‌شوند. ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم استاندارد بر اساس طول خط درزگیری به استانداردهای 400، 600، 800 و 1000 میلی‌متر تقسیم می‌شوند. اگر اندازه محصول مشتری در محدوده ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم استاندارد نباشد، باید با توجه به اندازه محصول مشتری سفارشی شود. یک اندازه مناسب می‌تواند راندمان تولید مشتری را چندین برابر افزایش دهد.در مورد معایب ماشین‌های بسته‌بندی وکیوم سفارشی:
  • نیاز به سفارشی‌سازی لوازم جانبی: اندازه ماشین بسته‌بندی وکیوم سفارشی منحصر به فرد است. هنگامی که در آینده نیاز به تعویض قطعات یا تعمیرات دیگری باشد، لوازم جانبی نیز باید سفارشی شوند.
  • درجه خلاء: 0.04 تا 0.085
  • سرعت: 6r
  • ولتاژ 380 ولت
  • چرخه تولید طولانی: از آنجایی که این یک ماشین بسته‌بندی وکیوم سفارشی است، از مرحله طراحی تا تولید، باید نقشه‌های جدید و مواد جدید تولید شود، بنابراین چرخه تولید طولانی‌تر خواهد بود.

دستگاه‌های خلا تامبلینگ انواع مختلفی دارند و مدل‌های موجود در بازار عمدتا با توجه به حجمشان از یکدیگر متمایز می‌شوند. طبق استانداردهای رایج، انواع 50 لیتری، 100 لیتری، 200 لیتری، 300 لیتری، 500 لیتری، 600 لیتری، 800 لیتری، 1000 لیتری، 1200 لیتری، 1600 لیتری و سایر انواع مختلف تامبلینگ خلا وجود دارند.

این نمونه‌ای از مشخصات فنی دستگاه 300 لیتری خلاء می باشد.

ظرفیت مخزن 300 لیتر است و هر لیتر برابر با 1 کیلوگرم است. بنابراین، حجم استاندارد پردازش با در نظر گرفتن 70 درصد از ظرفیت مخزن، برابر با 210 کیلوگرم است.

صرف نظر از نوع دستگاه خلاء، کنترل‌هایی برای تنظیم زمان کل کار، زمان بارگذاری، زمان مکث و درجه خلاء وجود دارد و برخی از آن‌ها همچنین کنترل زمان حرکت رو به جلو و عقب را دارند.

بهترین دما برای تامبلینگ گوشت خام در دمای پایین 0 تا 3 درجه سانتی‌گراد است و گوشت در حین فرآیند تامبلینگ گرم می‌شود. بنابراین، علاوه بر استفاده از تامبلر خلا با قابلیت خنک‌کنندگی، لازم است که تامبلر خلا در انبار سرد با دمای 0 تا 3 درجه سانتی‌گراد قرار داده شود تا از گرم شدن گوشت خام جلوگیری شده و کیفیت تامبلینگ و ورز دادن تضمین شود.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

آقای حسین افخمی

۰۹۱۵۱۱۵۲۰۳۴

آقای احسان افخمی

۰۹۱۵۳۵۸۰۱۴۰

تماس با شرکت پیمان توس

051-36516660-4

اینستاگرام

پیمان توس در اینستاگرام

تلگرام

پیمان توس در تلگرام

آدرس

مشهد، پیامبر اعظم 91

خطوط تولید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *