نکاتی برای استفاده از دستگاه پوست‌کن سیب‌زمینی

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب

پوست‌کن سیب‌زمینی برای پوست‌گیری و تمیز کردن سیب‌زمینی استفاده می‌شود. این دستگاه، یک وسیله فرآوری ثانویه برای پوست‌گیری سیب‌زمینی در رستوران‌ها، هتل‌ها، دانشگاه‌ها، کارخانه‌ها و معادن، سلف‌سرویس‌های ادارات و مؤسسات و کارخانه‌های فرآوری مواد غذایی است. پوست‌کن سیب‌زمینی ویژگی‌هایی مانند میزان بالای حذف مواد غیرآلی، میزان پایین له شدن، تمیزی و بهداشت، راندمان مصرف بالا، کاربری آسان و نگهداری ساده دارد. این دستگاه، ایده‌آل‌ترین تجهیزات پوست‌گیری سیب‌زمینی است. پوست‌کن سیب‌زمینی از یک قاب، سطل، صفحه گردان و سیستم ورودی آب تشکیل شده است.

هنگام ریختن سیب‌زمینی‌ها در مخزن دستگاه پوست‌کن، چرخش دیسک باعث چرخش سیب‌زمینی‌ها و مالش آن‌ها به یکدیگر می‌شود؛ زیرا سیب‌زمینی‌ها به دیواره‌ی مخزن برخورد کرده و به هم مالیده می‌شوند تا عمل پوست‌کنی مؤثرتر انجام شود. همزمان، از لوله شستشو برای شستن خاک استفاده می‌شود و خاک از طریق لوله تخلیه خارج می‌شود. قبل از راه‌اندازی دستگاه، سیب‌زمینی‌ها را از درب دستگاه عبور دهید. ظرفیت هر بار دستگاه 5 تا 8 کیلوگرم و ظرفیت مخزن دستگاه 15 تا 25 کیلوگرم است. شیر ورودی آب را ببندید، آب را به سطل هدایت کنید، حجم آب شستشو را به میزان مناسب تنظیم کنید، درب سطل را محکم ببندید و سپس دستگاه را روشن کنید.

کار پوست‌کنی سیب‌زمینی حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد. پس از پوست‌گیری، اگر سیب‌زمینی‌ها پوست کنده شدند، در خروجی را ببندید. کلید برق را روشن کنید و سیب‌زمینی‌ها به‌طور خودکار و با چرخش مواد به جلو و عقب، از در لوله خارج می‌شوند. سیب‌زمینی‌ها را به‌طور متناوب حدود پنج بار بشویید، یا بعد از هر بار استفاده یکبار بشویید؛ مقداری از پوست و خاک سیب‌زمینی در کف درام جمع می‌شود. در این صورت، درپوش درام را بردارید، صفحه گردان را بلند کنید، با آب بشویید و قطعات را سر جای خود نصب کنید. هنگام برداشتن سرسیلندر، ابتدا یک طرف گیره حلقه‌ای را بلند کنید تا کار راحت‌تر شود؛ هنگام نصب، ابتدا درپوش را به یک طرف گیره حلقه‌ای کج کنید و سپس درپوش را آرام به طرف دیگر گیره حلقه‌ای فشار دهید تا سرسیلندر به راحتی جا بپرد.

تمام تعمیرات و اقدامات مربوط به نگهداری پوست‌کن سیب‌زمینی باید با قطع جریان برق انجام شود. به طور مرتب دستگاه را تمیز کنید و از تمیز کردن مداوم قطعات، تسمه‌ها، بلبرینگ‌ها و سایر قسمت‌های متحرک که عمر قطعات را کاهش می‌دهد، خودداری کنید. پس از هر بار استفاده، دستگاه را به‌دقت تمیز کنید تا پاکیزگی و بهداشت آن حفظ شود. در حین تمیزکاری، از ابزار تیز برای تمیز کردن لنز استفاده نکنید تا از آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود. هر شش ماه یک‌بار، گریس بلبرینگ‌ها تعویض شود و از گریس کلسیم‌دار استفاده گردد. در صورت بروز صدای غیرطبیعی در دستگاه، بلافاصله آن را خاموش و بررسی کنید و تنها پس از رفع مشکل، تولید را از سر بگیرید. در صورت بروز مشکل در عملکرد دستگاه میتوانید با تعمیرکاران ما در پیمان توس ارتباط برقرار کنید.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس