فرآیند پخت نان باگت، تولید کروسان ،نان تست ،درست کردن وافل و تارت تخم مرغ

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

در اینجا ما در رابطه با پخت نان باگت ، تولید کروسان و درست کردن وافل و تارت تخم مرغ اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم .

  • نان باگت

  1. با استفاده از مخلوط کن، آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید.
  2. با استفاده از تقسیم‌کننده‌ی خمیر هیدرولیکی، خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید.
  3. از قالب باگت برای پخت نان باگت استفاده کنید.
  4. آن را روی چرخ دستی بگذار.
  5. از اتاق گرمخانه برای ورآمدن نان تست استفاده کنید.
  6. ترولی را داخل فر چرخان بگذارید تا بپزد.
  7.  در پایان نان باگت را با استفاده از دستگاه برش باگت به تکه‌های مساوی برش دهید.
  • کروسان

ابتدا از میکسر مارپیچی  می توانید برای آماده کردن خمیر استفاده کنید.

سپس می توان از تقسیم‌کننده خمیر هیدرولیک برای فشردن خمیر به شکل مربع استفاده کرد.
از یک دستگاه ورقه‌کن خمیر سنگین برای نازک کردن خمیر استفاده کنید.

با استفاده از دستگاه دقیق تنظیم ارتفاع خمیر، نقاله یکپارچه شکل دهی کروسان و دستگاه خودکار بریدن مثلثی، خمیر را به شکل مثلث درآورید.
استفاده از دستگاه رول کردن خمیر برای تهیه کروسان.
اتاق گرمخانه‌ای برای ورآمدن خمیر کروسان تا بتوانید کروسان را در فر گردان بپزید.

  • نان تست

مرحله اول : ابتدا خمیر را با همزن مارپیچی آماده کنید.

مرحله دوم : خمیر را با تقسیم‌کننده هیدرولیکی به تکه‌های مساوی تقسیم کنید.

مرحله  سوم : با استفاده از قالب کوچک تستر، خمیر تستر درست کنید.

مرحله چهارم : خمیر نان را در اتاق تخمیر قرار دهید تا ور بیاید.

مرحله آخر: در این مرحله نان تست را در فر چرخان بپزید.

و در آخر با استفاده از دستگاه برش نان تست، نان تست را به تکه‌های مساوی برش دهید.

  • وافل

مواد لازم: آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، کره، بیکینگ پودر، عصاره وانیل

آرد، شکر و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کن و خوب هم بزن.

در ظرف دیگری، تخم مرغ‌ها را بزنید، شیر، کره آب شده و عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر درست شود.

خمیر را درون دستگاه وافل داغ شده بریز و چند دقیقه بپز تا طلایی و ترد شود.

وافل‌ها را از فر خارج کنید، به قطعات کوچک برش بزنید و مستقیماً میل کنید، یا میوه، عسل، بستنی و مواد دیگر را به آنها اضافه کنید تا رول بستنی وافلی یا ساندویچ وافلی درست کنید.

در نهایت، از خوردن وافل های خوشمزه لذت ببرید!

  • تارت تخم مرغ

اولین مرحله: از مخلوط‌کن خمیر برای مخلوط کردن آرد با آب و ایجاد خمیر استفاده کنید.

مرحله دوم: از پرس هیدرولیک برای تبدیل خمیر به مکعب استفاده کنید.

مرحله سوم: با استفاده از دستگاه ورقه کن اتوماتیک، خمیر را به ضخامت دلخواه ورقه کنید.
مرحله چهارم: با استفاده از دستگاه برش مداوم، قطعه را به شکل شش ضلعی برش دهید.
مرحله پنجم: از دستگاه تارت تخم‌مرغی برای درست کردن پوسته تارت تخم‌مرغی استفاده کنید.

مرحله ششم: مایع تارت را داخل پوسته ها بریزید و سینی ها را روی چرخ دستی قرار دهید.

مرحله هفتم: واگن را داخل فر چرخشی بگذارید تا بپزد.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

آقای حسین افخمی

۰۹۱۵۱۱۵۲۰۳۴

آقای احسان افخمی

۰۹۱۵۳۵۸۰۱۴۰

تماس با شرکت پیمان توس

051-36516660-4

اینستاگرام

پیمان توس در اینستاگرام

تلگرام

پیمان توس در تلگرام

آدرس

مشهد، پیامبر اعظم 91

خطوط تولید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *