جداکننده استخوان و گوشت یا جداساز گوشت نوعی تجهیزات تولید فرآوری عمیق است که میتواند گوشت موجود روی اسکلت مرغ و خرگوش را جدا کند. امروزه این نوع تجهیزات تولید جایگاه مهمی در صنعت فرآوری مواد غذایی دارد. اما چرا؟ چه چیزی باعث شده است که این نوع تجهیزات فرآوری عمیق تا این حد مورد توجه و استقبال مردم قرار بگیرد؟ در ادامه به برخی از مزایای آن اشاره خواهیم کرد.
ابتدا باید گفت که ساختار این نوع جداکننده استخوان و گوشت ساده است و همین امر باعث میشود که هزینه تولید آن بسیار پایین باشد، بنابراین قیمت آن در بازار در حال حاضر زیاد گران نیست. از طرفی به دلیل ساختار ساده آن، این دستگاه بسیار راحت قابل جدا کردن و سرهم کردن است، که این موضوع به تمیز کردن و نگهداری آن کمک میکند.
ثانیاً، عملکرد کاری او پایدار و قابل اعتماد است. این عملکرد پایدار و قابل اعتماد است که باعث میشود کیفیت استخوان و گوشت جدا شده توسط این تجهیزات بسیار خوب باشد. الیاف گوشت در واقع آسیب نمیبینند و گوشت جدا شده حاوی مقدار بسیار کمی باقی مانده استخوان است که برای استفاده بعدی از گوشت چرخ شده، مانند تهیه کتلت، کوفته، سوسیس و مواد میانی دلمه، مناسب است.