سپراتور کوچک برقی شیر

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

پاستوریزه کردن که به عنوان استریلیزه کردن با دمای پایین یا استریلیزه کردن سرد هم شناخته می‌شود، روشی برای ضدعفونی کردن است که از دمای پایین برای کشتن میکروب‌ها و حفظ طعم و مواد مغذی استفاده می‌کند. این روش امروزه به طور گسترده‌ای برای از بین بردن انواع باکتری‌های بیماری‌زا در مواد مختلف به کار می‌رود. به طور خلاصه، پاستوریزه کردن شامل گرم کردن ماده مورد نظر به دمایی مناسب (دمایی که حداکثر باکتری‌ها را از بین ببرد اما ماده را خراب نکند) یا قرار دادن آن در آب داغ با دمای مناسب برای مدت زمان معینی است تا عمل ضدعفونی انجام شود.

امروزه روش‌های مختلفی برای پاستوریزه کردن وجود دارد. فرآیند “دمای پایین و زمان طولانی” (LTLT) یک فرآیند ناپیوسته است که تنها توسط کارخانه‌های لبنی کوچک برای تولید برخی محصولات لبنی مثل پنیر استفاده می‌شود. فرآیند “دمای بالا و زمان کوتاه” (HTST) یک فرآیند پیوسته است که معمولاً در مبدل حرارتی صفحه‌ای انجام می‌شود و امروزه به طور گسترده در تولید شیر آشامیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • دو روش کلی پاستوریزه کردن به طور عمده وجود دارد:

  1. ابتدا شیر را به دمای 62 تا 65 درجه سانتیگراد گرم کرده و 30 دقیقه در این دما نگه می‌داریم. با این روش، می‌توان انواع باکتری‌های بیماری‌زا را در شیر از بین برد و راندمان استریلیزاسیون به 97.3 تا 99.9 درصد می‌رسد. پس از ضدعفونی، تنها برخی باکتری‌های گرمادوست، مقاوم به گرما و هاگ باقی می‌مانند که اغلب آن‌ها از نوع باکتری‌های لاکتیک هستند. این باکتری‌ها نه تنها برای انسان مضر نیستند بلکه برای سلامتی مفید نیز هستند.
  2. روش دوم شیر را به دمای 75 تا 90 درجه سانتیگراد گرم می کند و به مدت 15 تا 16 ثانیه آن را در این دما نگه می‌دارد. زمان استریلیزاسیون در این روش کوتاه‌تر است و راندمان کاری بالاتر می باشد. اما اصل اساسی استریلیزاسیون از بین بردن باکتری‌های بیماری‌زا است. اگر دما بیش از حد بالا باشد، باعث از بین رفتن بیشتر مواد مغذی می‌شود.

جداساز خامه شیر برقی خانگی 50 لیتری SS304

این دستگاه جداکننده خامه شیر برقی به طور حرفه‌ای برای مصارف خانگی یا تولید در مقیاس کوچک طراحی شده است. خامه با نیروی گریز از مرکز بالا جدا می‌شود و محصول دیگر شیر کم‌چرب است که هر دو این محصولات مواد غذایی مهمی هستند. این دستگاه همچنین می‌تواند برای جداسازی مواد مشابه و شفاف‌سازی و خلوص آن‌ها به کار رود.

  1. چربی گیری شیر و خامه
  2. روشن شدن تفاوت شیر و آب پنیر
  3. حذف باکتری از شیر و آب پنیر
  4. استانداردسازی شیر، خامه و خامه‌ی آب پنیر

جداساز کوچک خامه شیر

این دستگاه به طور مستقیم توسط موتور پر سرعت به حرکت در می‌آید و مزایای صرفه‌جویی در انرژی، دوام بالا و تعمیر آسان را دارد. با استفاده از این دستگاه می‌توان میزان چربی موجود در شیر کم‌چرب را به 0.02%-0.05% کاهش داد.
جداساز عمودی شیر مدل 9ND50، یک دستگاه سانتریفیوژ دیسکی است که شیر را با استفاده از نیروی گریز از مرکز ناشی از چرخش با سرعت بالا به دو قسمت خامه و شیر بدون چربی جدا می‌کند. قطعات مهم دستگاه از مواد با کیفیت بالا ساخته شده و پس از عملیات حرارتی، دوام بالایی دارند. تمام قسمت‌هایی که با شیر در تماس هستند، از جنس استیل ضد زنگ یا قلع هستند و مقاومت خوبی در برابر خوردگی دارند.

کاربردها :

  1. خامه گیری شیر و آب پنیر
  2. تفاوت شیر و آب پنیر
  3. حذف باکتری از شیر و آب پنیر
  4. استانداردسازی شیر، خامه و خامه ترش

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

آقای حسین افخمی

۰۹۱۵۱۱۵۲۰۳۴

آقای احسان افخمی

۰۹۱۵۳۵۸۰۱۴۰

تماس با شرکت پیمان توس

051-36516660-4

اینستاگرام

پیمان توس در اینستاگرام

تلگرام

پیمان توس در تلگرام

آدرس

مشهد، پیامبر اعظم 91

خطوط تولید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *