این دستگاه مزایای ساختار فشرده، راندمان و کارایی بالا، صرفهجویی در انرژی، کاربری آسان و دوام را دارد و برای اکثر کارخانههای تولید آبزیان، کارخانههای مواد غذایی، کشتیهای صیادی و سایر واحدها بسیار مناسب است. این دستگاه بهطور موثری مشکل فرآیند دشوار و طاقتفرسا و کهنهی تمیز کردن ماهی که شامل کثیفی، خستگی و کندی کار و همچنین تمیز نشدن کامل ماهی میشد را حل میکند.
ملاحظات
سر و شکم ماهی تازه را جدا کنید. دم بزرگتر را به دو قسمت تقسیم کرده و سپس بشویید.
قبل از روشن کردن دستگاه، فشار رگولاتور فشار را بررسی کنید (اگر فشار بالا زیاد باشد، فشار پایین کم است) و نیم دقیقه دستگاه را در حالت بیکاری نرمال کار دهید. همچنین بررسی کنید که آیا فنر کششی بیش از حد سفت است یا خیر، در غیر این صورت، سایش بیش از حد خواهد بود. توصیه کارشناسان ماشینسازی پیمان توس این است که، قبل از استفاده از دستگاه، به دقت دستورالعملها را مطالعه کنید تا از عملکرد بهینه دستگاه اطمینان حاصل کنید.
هنگام کار دستگاه، دست زدن به ورودی تغذیه با دست و هرگونه جسم خارجی اکیداً ممنوع است. اگر ماهی گاهی بیش از حد بزرگ باشد، باید آن را به قطعات کوچک خرد کرد یا از وسیلهای چوبی برای هدایت آن استفاده کرد.
تمیز کردن دستگاه جداکننده تیغ ماهی
پس از کار، دستگاه جداکنندهی تیغ ماهی را خاموش کنید و برای تمیز کردن بقایای گوشت روی لولهٔ جداکنندهی گوشت، از منبع تغذیه استفاده کنید. (میتوانید با پارچهای نمدار روی آن ضربه بزنید تا گوشت به داخل لوله بیفتد) اگر میخواهید لولهٔ جمعآوری گوشت را جدا کنید، باید فشار را به نقطهی پایینی تنظیم کنید. فنر کشش شل میشود و تیغه نیز شل میشود. یک میلهی آهنی را در دو سوراخ روی لولهٔ جداکنندهی گوشت فرو کنید و در خلاف جهت عقربههای ساعت آن را به بیرون بکشید (نوار جداکنندهی گوشت دستگاههای جدید نسبتا سفت است و پس از مدتی استفاده، جداشدن و سرهم کردن آن آسانتر میشود)، آن را تمیز کنید و برای استفاده نصب کنید.