ویژگیهای عملکرد دستگاه پاستوریزاتور
مناسب برای انواع مختلف قوطیها، بطریها و ظروف کاسهای، این دستگاه در خط تولید قند میتواند بهطور ویژه برای بستهبندی و استریلیزاسیون قند و محصولات مشابه کاربرد داشته باشد. این دستگاه دارای بدنهای از پلاستیک مهندسی وارداتی مشبک است که در برابر حرارت بالا مقاوم بوده و به مواد بستهبندی آسیبی نمیرساند.
سیستم تنظیم دما از سیستم کنترل دمای خودکار وارداتی استفاده میکند. بخش واسطهای انتقال استریلیزاسیون و سرد کردن را طوری طراحی کرده که طعم محصول حفظ شود، که این ویژگی در خط تولید نبات بسیار کاربردی است. چرا که طعم و ظاهر نبات باید بهطور کامل حفظ شده و آسیب نبیند.
تمام یاتاقانها از سیستم ضد خوردگی وارداتی استفاده میکنند تا طول عمر تجهیزات تضمین شود. تولید پیوسته، تنظیم سرعت پیوسته و زمان استریلیزاسیون قابل تنظیم از ویژگیهای برجسته این دستگاه است که در خط تولید شیره خرما، کمک زیادی به بهبود فرآیند تولید و بستهبندی شیره خرما میکند.
استفاده از بالابرها، شدت کار را کاهش و هزینهها را صرفهجویی میکند. این سیستم از مکانیسم همزمان بالابر و استریلیزاسیون روغن برای انتقال خودکار استفاده میکند. پاستوریزورهای تولیدی شرکت ماشینسازی پیمان توس معمولاً در صنایع غذایی، نوشیدنی، ماست، ترشی، دارویی و دیگر صنایع مورد استفاده قرار میگیرند و برای برخی محصولات بستهبندیشده، نیاز به استریلیزاسیون با حمام آب دارند.
محصولات بستهبندیشده روی نوار نقاله مشبک استیل ضدزنگ با سرعت قابل تنظیم قرار میگیرند، به ترتیب و تحت تأثیر نوار نقاله وارد جعبه استریلیزاسیون میشوند و با «آب با دمای بالا بهعنوان واسطه» استریل میشوند و سپس توسط نوار نقاله به داخل جعبه خنککننده منتقل میشوند تا بهطور یکنواخت خنک شوند و به این ترتیب، الزامات استریلیزاسیون محصول برآورده شود.