دستگاه استخوان‌گیری گوشت و ساختار و کاربرد دستگاه جداکننده گوشت ماهی

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

مواد اولیه قابل تفکیک : مرغ، اردک، غاز، خرگوش، ماهی (مثل قاب مرغ، قاب کامل، نیم قاب، قاب خرگوش، قاب اردک، قاب غاز، مرغ کامل، گردن مرغ، غضروف پای مرغ، گوشت چرخ شده، استخوان مثلثی، آرزوگاه مرغ، و غیره) دمای زیر 2- تا 8- درجه سانتی گراد. هر بار یک دستگاه جدا می‌شود تا نیروی کار و منابع مادی صرفه جویی شود.

ویژگی‌های عملکردی تجهیزات

بازدهی می‌تواند بین 65 تا 90 درصد متغیر باشد (پارامترهای خاص بازدهی بر اساس مواد اولیه تعیین می‌شوند).

پارامترهای فناوری

ظرفیت ورودی ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلوگرم در ساعت
قدرت موتور دو سرعته با توان ۲۲/۲۸ کیلووات
ولتاژ نامی 380 ولت، 50 هرتز، سه فاز
حجم مخزن صد و ده لیتر
ابعاد دستگاه طول ۲۱۳۰ میلی‌متر، عرض ۸۹۰ میلی‌متر و ارتفاع ۱۴۰۰ میلی‌متر
ماده تمام استیل ۳۰۴
وزن هزار و سیصد و پنجاه کیلوگرم
مارک موتور زیمنس – آلمان
کنترل الکتریکی شنایدر – فرانسه
ساچمه ان‌اس‌کی – ژاپن

با توجه به نیاز مشتری، دستگاه‌های مدل مشابه با فیلترهای جداکننده با عرض شکاف متفاوت مجهز شده‌اند تا اطمینان حاصل شود که الیاف گوشت جدا شده مطابق با نیاز مشتری برای MDM جدا شده است.

مواد اولیه:

  • قابل استفاده برای پرندگان مانند مرغ، اردک، غاز، خرگوش و بوقلمون
  • اسکلت مرغ، لاشه مرغ، اسکلت کامل، نیم اسکلت، مرغ کامل، گردن مرغ، بال مرغ، استخوان آرزو، استخوان ران مرغ، اسکلت خرگوش، اسکلت بوقلمون، اسکلت اردک، اسکلت غاز

کاربردها:

مناسب برای سوسیس سرخ شده، بیکن، مواد داخل دمپلیگ، گوشت فرآوری شده، ناگت مرغ، پای گوشت، کوفته، سس گوشتی و غیره.

ویژگی‌های تجهیزات تولید

این تجهیزات از جنس فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا و استحکام بالا ساخته شده است، پایداری خوبی دارد، محکم و بادوام است. بدنه از استیل ضد زنگ 304، پیچ، شیر و بوش از استیل ضد زنگ 30Cr13، فیلتر از استیل ضد زنگ 40Cr13

ویژگی‌های عملیاتی

  • ساختار ساده، آسان و ایمن برای کار
  • نگهداری بسیار کم برای قسمت جداکننده و پیچ
  • طراحی ویژه برای تمیز کردن آسان، جداسازی و نصب راحت
  • یک فرآیند یک مرحله‌ای و با یک دستگاه، نیروی کار را کاهش می‌دهد و…
  • افزایش دمای کمتر از ۳ درجه سانتیگراد
  • این دستگاه قادر به پردازش محصول منجمد و تازه است (دمای پیشنهادی مواد -3 تا 4 درجه سانتیگراد).

نرخ تولید بین 65% تا 90% (بسته به محصول) متغیر است، بازده جداسازی مواد اولیه مختلف به شرح زیر است:

 

مواد اولیه مرغ ترکیه
لاشه قاب کامل بین 65 تا 75 درصد
نصف فریم شصت تا هفتاد درصد حدودا دو سوم
گردن بین ۶۵ تا ۷۰ درصد
بین هفتاد تا هشتاد درصد حدود هفتاد تا هفتاد و پنج درصد
حدودا سه چهارم تا چهار پنجم بین هشتاد تا هشتاد و هشت درصد
ران مرغ با پوست بین 70 تا 75 درصد حدود سه چهارم تا چهار پنجم
بال کامل بین ۶۵ تا ۷۰ درصد بین ۷۰ تا ۷۳ درصد
مرغ کامل نود درصد یا بیشتر نود درصد یا بیشتر

مقایسه مواد اولیه منجمد شده و مواد اولیه تازه

جداسازی مواد خام منجمد (دمای بهینه جداسازی -3 تا 0 درجه سانتیگراد)

مزیت

  • رنگ خمیر گوشت جدا شده روشن است، دما پایین است، میکروارگانیسم ها کم هستند و بو قابل توجه نیست.
  • بازده بالا، بافت دانه‌ای قوی در گوشت جدا شده، الیاف گوشت بلند، مواد اولیه به راحتی در دمای فرآیند توصیه شده به طور طبیعی یخ‌گشایی می‌شوند، کنترل دما آسان‌تر است و ظرفیت تولید اندکی بیشتر است.

ویژگی‌های گوشت جدا شده

  • رنگ خوب است و می‌توان آن را به مقدار زیاد اضافه کرد.
  • بدون استخوان، طعم خوب
  • ساختار گوشت کمتر آسیب می‌بیند و به دلیل وجود پولک‌ها، رشته‌ها و بلوک‌ها، کیفیت محصول بهبود می‌یابد.
  • دمای جداسازی پایین است، باکتری ها به راحتی تکثیر نمی‌شوند و اکسید نمی‌شوند و تأثیر کمی بر طعم و ماندگاری محصول دارند.

دامنه کاربرد

سوسیس، ژامبون، سوسیس قرمز، سوسیس تایوانی، سوسیس چینی، سوسیس سرخ شده، توپ‌های ادرار، توپ‌های مرغ، گوشت قلقلی باکسین، رول ماهی، سر شیر، شش توپ، گوشت کبابی، نان بخارپز، دامپلینگ، ون‌تون، طعم و ادویه گوشت، روغن استخوان سوپ استخوان و غیره.

ساختار و کاربرد دستگاه جداکننده گوشت ماهی

ما دستگاهی برای جمع‌آوری گوشت ماهی، میگو و خرچنگ‌های کوچک تولید می‌کنیم. این دستگاه که “دستی جمع‌آوری گوشت ماهی” یا “جداساز استخوان ماهی” هم نامیده می‌شود، ابعاد کوچکی دارد، کار با آن ساده است و به راحتی تمیز می‌شود. این دستگاه برای استفاده در منازل بسیار مناسب است.

بخشی از ساختار و نحوه استفاده از جداکننده گوشت ماهی به این صورت است: تیغه جداکننده به عنوان مثال این تیغه برای جدا کردن ماهی از دیواره داخلی دیگ استفاده می‌شود.

درباره جمع‌آوری گوشت ماهی

دستگاه تنظیم خودکار : برای تنظیم خودکار فشار برگشتی، بازنشانی شکاف و سایرعملکردها در برداشت گوشت

چرخ ثابت خراشنده : برای ثابت کردن خراشنده بیرونی درام استفاده می‌شود.

ابزاری که در خارج از دیگ قرار می‌گیرد و برای جدا کردن استخوان‌ها و پوست ماهی از هم استفاده می‌شود.

نوار نقاله جمع‌آوری گوشت: برای انتقال ماهی و فشردن محکم با درام جمع‌آوری گوشت برای جدا کردن گوشت ماهی

دسته تنظیم فاصله: فاصله بین تسمه برداشت گوشت و درام برداشت گوشت را تنظیم می‌کند.

خدمات پس از فروش

ما ۲۴ ساعته آنلاین هستیم تا هر مشکلی را حل کنیم. به این ترتیب مشتریان می توانند با تماس با شماره 05136516660 شرکت ماشین سازی پیمان توس،  قطعه مورد نظر را تهیه کرده و ما به مدت 10 سال محصول خریداری شده توسط مشتری را گارانتی میکنیم.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

آقای حسین افخمی

۰۹۱۵۱۱۵۲۰۳۴

آقای احسان افخمی

۰۹۱۵۳۵۸۰۱۴۰

تماس با شرکت پیمان توس

051-36516660-4

اینستاگرام

پیمان توس در اینستاگرام

تلگرام

پیمان توس در تلگرام

آدرس

مشهد، پیامبر اعظم 91

خطوط تولید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *