همانطور که از نام آن پیداست، سرخ کن خلا یا فر خلاء نوعی دستگاه برای سرخ کردن است. اثر آن خوب است. سرخ کردن شفاف نوعی روش سرخ کردن است. سرخ کردن شفاف شامل مواد اولیهای است که بعد از برش مستقیما در روغن داغ حرارت داده میشوند تا سرخ شوند. در حال حاضر این روش به طور عمده برای موارد زیر به کار میرود:
- میوهها: سیب، موز، آناناس، خرمالو، توت فرنگی، انگور، هلو، گلابی، و غیره.
- گوجه فرنگی، سیب زمینی شیرین، سیب زمینی، لوبیا سبز، قارچ، سیر، هویج، فلفل دلمه ای، کدو تنبل، پیاز
- میوه های خشک: عناب، بادام زمینی و غیره
- محصولات آبزی و گوشت دام و طیور و غیره
نگهداری سرخ کن خلا
بعد از هر بار استفاده، حتما دوشاخه را از برق بکشید و پس از اینکه بدنه قابلمه کاملا سرد شد، تمیزکاری را شروع کنید. هنگام تمیزکاری، از یک پارچه نرم آغشته به مایع ظرفشویی خنثی استفاده کنید و به آرامی پاک کنید. از برسهای فلزی، حلالهای خورنده و غیره استفاده نکنید تا از آسیب به پوشش و سطح بدنه قابلمه جلوگیری کنید.
برای جلوگیری از برق گرفتگی و اختلال در عملکرد، کل دستگاه سرخ کن خلا را در آب نشویید. ذرات چسبیده را با یک پارچه نمناک که آب آن چلانده شده پاک کنید. توری داخلی قابل جدا شدن روغن را میتوان با یک پارچه نرم آغشته به آب و مواد شوینده تمیز کرد.
لطفاً هنگام عدم استفاده از ظروف برای مدت طولانی، آنها را تمیز کرده و قبل از نگهداری، صبر کنید تا خشک شوند.