صنعت ماشینآلات غذایی با وجود ظهور بسیاری از شرکتهای بزرگ، با خطر بزرگی مواجه است. این صنعت فاقد نوآوری است و محصولات آن تقریبا مشابه یکدیگر هستند. همه شرکتها در سطحی مشابه برای به دست آوردن سهم بازار رقابت میکنند و هیچ توانایی برای توسعه بیشتر بازار وجود ندارد. اما برای بزرگتر شدن یک صنعت، باید توان رقابتی اصلی خود را تقویت و خود را قدرتمندتر کند. بنابراین، صنعت مواد غذایی باید تغییراتی را در آینده ایجاد کند.
با توجه به شرایط فعلی، صنعت غذا باید سرعت دیجیتالی شدن و رباتیک شدن را افزایش دهد. انواع ماشینآلات و تجهیزات دیگر نمیتوانند مثل گذشته به نیروی کار انسانی متکی باشند و برخی عملیاتهای ظریف فقط با استفاده از رباتها قابل انجام هستند.
کنترل اطلاعاتی می تواند سرعت کارخانهها را افزایش دهد. تنها با تحقق این دو نکته، تمام شرکتهای فرآوری مواد غذایی می توانند کارآمدتر، منحصربفرد و نوآورتر شوند. استعدادهای خارجی تمایل به همکاری با آنها دارند و رقابتیترشان میکنند، این امر سرمایه توسعهی شرکتهاست.
لوازم مورد نیاز برای شیرینی پزی
- فرهای صنعتی یا فرهای پخت و پز
- مخلوطکنهای صنعتی
- ویترین قنادی
- تقسیمکننده و قالب خمیر
- خمیرگیر
- یخچالها
- یخچالهای صنعتی
- ورقکن خمیر
- ابزارهای تزیین کیک
- قالبهای پخت
- دستکش فر
- ترازوی قنادی
- قفسههای سینی
- میزهای کار
- لوازم جانبی میکسر
- چاپگرهای حرارتی
- دستگاه برش نان
- قفسههای سریع
- ظروف مواد اولیه
- تزئین چرخصداها
انواع مختلف دستگاه های تولید بیسکویت
مدل مکانیکی در مقایسه با مدل کامپیوتری، شکل کلوچههای کمتری را تولید میکند. همچنین مدل مکانیکی فقط میتواند در یک زمان یک نوع کلوچه بسازد، در حالی که مدل کامپیوتری میتواند چندین نوع کلوچه را به طور همزمان تولید کند. بنابراین مدل مکانیکی نمیتواند کلوچههای دراز و چرخشی دراز را (مانند خط چهارم تصویر) بسازد.
- وقتی وزن و زاویه شیرینی ها رو تنظیم می کنید، مدل مکانیکی باید دستی تنظیم بشه.
- مدل کامپیوتری میتواند آن را با برنامه تنظیم کند.
- مدل مکانیکی فقط با برق کار میکند در حالی که مدل کامپیوتری با کمپرسور هوا کار میکند.