ویژگی‌های دستگاه پاستوریزاسیون با دمای پایین چیست؟

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب

دستگاه پاستوریزاسیون با دمای پایین برای فرآوری سبزیجات مناسب است و به‌طور گسترده در فرآوری سبزیجات برگ‌دار، میوه‌ها، غده‌ها، گوشت، آبزیان، برای حفظ رنگ، از بین بردن بو و فرآوری آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این دستگاه دو لایه تسمه مشبک به‌کار رفته تا مواد به‌طور کامل در آب داغ فشرده شوند و به‌طور یکنواخت سفید شوند. شرکت ماشین‌سازی پیمان توس این دستگاه‌های پاستوریزاسیون با کیفیت بالا را برای صنایع مختلف تولید می‌کند، که در خط تولید شیره خرما نیز به کار گرفته می‌شود. سرعت تسمه قابل تنظیم است و در قسمت بالا و پایین دستگاه تسمه‌های مشبک تعبیه شده تا اطمینان حاصل شود که مواد به‌طور کامل در وان سفیدکننده غوطه‌ور هستند. همچنین، در مخزن، لایه‌ای عایق وجود دارد تا اتلاف حرارت کاهش یابد و در مصرف انرژی صرفه‌جویی شود.

ویژگی‌های دستگاه پاستوریزاسیون با دمای پایین:

  • نقاله از جنس استیل ضدزنگ SUS304 ساخته شده که در برابر حرارت بالا و خوردگی مقاوم است و پس از بسته‌بندی به مواد آسیب نمی‌رساند. این ویژگی‌ها در خط تولید نبات که نیاز به دقت و کیفیت بالا در فرآوری دارند، اهمیت ویژه‌ای دارند.
  • سیستم تنظیم دما از سیستم کنترل دمای خودکار وارداتی استفاده می‌کند.
  • بخش واسطه‌ای انتقال بین استریلیزاسیون و سرد کردن را طوری طراحی کنید که طعم محصول حفظ شود.
  • تمام یاتاقان‌ها از سیستم ضد خوردگی وارداتی استفاده می‌کنند تا طول عمر تجهیزات تضمین شود.
  • تولید پیوسته، تنظیم سرعت بدون پله و زمان استریلیزاسیون قابل تنظیم
  • استفاده از آسانسور برای حمل و نقل، شدت کار را کاهش و هزینه‌های تولید را ذخیره می‌کند.
  • استفاده همزمان از آسانسور و مکانیزم روغن استریلیزه برای انتقال خودکار

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس