اهمیت تمیز کردن دستگاه بستنی‌سازی

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب

می‌دانیم بستنی خوراکی خوشمزه‌ای است که از آب، خامه و دیگر مواد اولیه تهیه می‌شود. طعم بسیار خوبی دارد، به خصوص در تابستان، مردم عاشق خوردن بستنی هستند. برای افزایش تولید بستنی و تامین نیاز مصرف‌کنندگان، بیشتر بستنی‌های امروزی توسط دستگاه‌های مخصوص تولید می‌شود. بستنی تولید شده توسط این دستگاه‌ها سریع، پر حجم و خوش طعم است. بنابراین، به عنوان یک کسب و کار مسئولیت‌پذیر، تمیز و ضدعفونی کردن دستگاه بستنی‌سازی بسیار ضروری است. چرا؟

معمولاً در تابستان گرم بستنی می‌خوریم و دمای هوا در تابستان نسبتا بالاست، بنابراین باکتری‌های موجود در هوا به راحتی رشد و تکثیر می‌شوند. بستنی نوعی فرآورده لبنی است. اگر دستگاه تولید بستنی هر روز بازرسی، تمیز و ضدعفونی نشود، باکتری‌ها به راحتی از طریق دستگاه وارد بستنی می‌شوند و در صورت مصرف توسط مشتریان، سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد. اگر مصرف‌کنندگان به دلیل خوردن بستنی تولیدشده با دستگاه شما بیمار شوند، طبیعتا شما باید مسئولیت مربوطه را بر عهده بگیرید. جبران خسارت اقتصادی اجتناب‌ناپذیر است و اعتبار شما نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. البته چنین نتیجه‌ای چیزی نیست که بخواهیم ببینیم. بنابراین باید دستگاه بستنی‌سازی را با دقت و به طور صحیح تمیز کنیم. هر چقدر هم که مشغول باشید، باید هر روز آن را تمیز کنید تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری کرده و در برابر مصرف‌کنندگان مسئول باشید. علاوه بر این، اگر دستگاه بستنی‌سازی تمیز نشود، بستنی تولیدشده در روز بعد بوی نامطبوعی خواهد داشت که طعم آن را تحت تاثیر قرار داده و بر سلامت افراد اثر می‌گذارد.

شرکت پیمان توس با ارائه راهکارهای نوآورانه در حوزه تجهیزات صنعتی و بهداشتی، نقش مهمی در بهینه‌سازی فرآیندهای تولید بستنی ایفا کرده است.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس