راهنمای استفاده از چرخ گوشت

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب

چگونگی تمیز کردن چرخ‌ گوشت، چگونگی نصب و کارکرد چرخ گوشت را در پیمان توس به شما آموزش می‌دهم.

1. بشویید

هر بار که از چرخ گوشت استفاده می‌کنید، باید آن را به‌طور مختصر بشویید. به‌طور کلی، چرخ گوشت بلافاصله بعد از آخرین استفاده تمیز می‌شود. شستشوی قبل از استفاده، عمدتا برای زدودن گرد و غبار روی دستگاه است. مزیت دیگر این است که شستشو قبل از استفاده، چرخ کردن گوشت را راحت‌تر و نرم‌تر می‌کند و همچنین تمیز کردن بعد از کار را آسان‌تر می‌سازد.

2. نصب

بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند چرخ‌گوشت را پس از هر بار استفاده به‌طور کامل سرهم کنند، اما این روش مناسب نیست. در حالت ایده‌آل، پس از هر بار استفاده، چرخ‌گوشت تمیز شده باید به‌صورت قطعات جدا از هم در کابینت چوبی قرار داده شود یا قبل از سرهم کردن، کاملا خشک شود. سرهم کردن فوری آن مناسب نیست.

۳. عملیات

گوشت چرخ‌کردهٔ واقعی نسبتا ساده است چون قدرتمندتر است، بنابراین کار مردانه‌ای است و دو نفر هم می‌توانند همکاری کنند. اگر می‌خواهید مواد میانی پیراشکی را چرخ کنید، باید قبل از چرخ کردن گوشت، پیازچه را چرخ کنید که در چرخ کردن گوشت خیلی صرفه‌جویی می‌شود. گوشت را بشویید، به صورت نوارهای بلند برش بزنید و آهسته داخل چرخ‌گوشت بریزید (هرچه گوشت بیشتر باشد، زحمت بیشتری می‌برد). بعد از چرخ کردن گوشت، می‌توانید پیازچهٔ دیگری یا سبزیجاتی مثل سیب‌زمینی را هم چرخ کنید. خلاصه اینکه این نوعی تمیزکاری پنهان است و از هدر رفتن گوشت چرخ‌کرده هم جلوگیری می‌کند.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس