راهنمای استفاده از دستگاه بستنی‌سازی

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب

بستنی دسری محبوب در بین افراد است. این خوراکی تنوع و طعم بی‌نظیری دارد و مورد علاقه بسیاری از مصرف‌کنندگان، به‌خصوص خانم‌هاست که حتی در زمستان هم از خوردن آن لذت می‌برند. فرمول منحصر به فرد و طعم نرم و لطیف بستنی، لذت و شادی را همزمان به ارمغان می‌آورد و انرژی و نشاط به زندگی می‌بخشد. شرکت پیمان توس با طراحی دستگاه‌های کارآمد، فرایند تولید بستنی را سریع، آسان و لذت‌بخش کرده است. دستگاه بستنی‌سازی برای تولید بستنی ضروری است؛ پس چگونه باید از آن استفاده کرد؟

طرز استفاده از دستگاه بستنی‌ساز

  1. پس از نیم ساعت قرار دادن مخلوط آماده بستنی، آن را درون مخزن دستگاه بستنی‌ساز بریزید. مخلوط نباید گلوله‌گلوله باشد.
  2. دستگاه را روشن کنید و حالت کار خودکار را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید ابتدا دکمه تمیز کردن را فشار دهید و پس از مخلوط شدن یکنواخت مواد، دکمه خودکار را فشار دهید (برای تمیز کردن دستگاه بیش از یک دقیقه وقت نگذارید).
  3. در فرایندهای مختلف، صفحه نمایش دیجیتال به‌طور خودکار روند سرمایش را نشان می‌دهد و دستگاه با رسیدن به دمای تنظیم‌شده، به‌طور خودکار خاموش می‌شود.
  4. برای گرفتن بستنی، از قیف یا لیوان استفاده کنید، آن را زیر شیر خروجی قرار دهید، دستگیره خروجی را فشار دهید تا بستنی خارج شود، سپس دستگیره را به حالت اولیه برگردانید تا بسته شود.

یادداشت برای دستگاه بستنی‌ساز

فاصله پشت دستگاه بستنی‌ساز باید حداقل 30 سانتی‌متر باشد، در غیر این صورت سرعت خنک شدن کاهش می‌یابد.

نسبت پودر بستنی و آب باید طبق دستورالعمل روی بسته پودر بستنی باشد، نه زیاد و نه کم.

در مخزن انجماد سریع، نسبت مخلوط پودر بستنی و آب بیشتر از ۱ به ۳ است و اگر این نسبت کمتر از ۱ به ۲.۷ باشد، سرعت انجماد کاهش می‌یابد.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس