این دستگاه پرس پیوسته برای گرفتن آب از مواد آلی، میوه و سبزیجات استفاده میشود. این تجهیزات از استحکام بالا، تحمل فشار زیاد، عدم تغییر شکل، عدم انسداد و مقاومت در برابر خوردگی برخوردار است. این مدل کاربرد وسیعی دارد. در صنعت میوه و سبزیجات برای گرفتن آب میوه و در صنایع مختلفی مثل تولید مشروبات، شیمیایی، دارویی، حفاظت محیط زیست و غیره برای جداسازی جامد و مایع مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه میتواند به طور مستقل یا به همراه خط تولید به کار گرفته شود.
ویژگیهای فرآیند آبمیوهگیری
این سری از دستگاهها به لطف فناوری پردازش، برای استفاده با مواد مختلف پیشرفته مناسب هستند.
پایه ی یاتاقان از ساختار فولادی یکپارچه ساخته شده است. حفره ی فشاری ساختاری V شکل دارد که باعث میشود عرض دهانه ی ورودی واقعی با عرض اسمی آن مطابقت داشته باشد. درگاه تخلیه از یک دستگاه تنظیم لینر استفاده میکند که استفاده از آن راحت و قابل اطمینان است و انعطافپذیری دستگاه را ارتقا میدهد.
قبل از استفاده از دستگاه آبمیوهگیری، آن را بررسی کنید، ببینید که قطعات دستگاه محکم هستند یا نه و موقعیتی ثابت برای آن انتخاب کنید. مطمئن شوید که تیغه و فیلتر محکم نصب شدهاند. پس از تایید، فنجان را محکم نصب کرده و وضعیت نصب را تایید کنید. قبل از استفاده از آبمیوهگیری، میوهها را به اندازهای برش دهید که مناسب ورودی آبمیوهگیری باشد.
دوشاخه جوساز را به برق وصل کنید و دکمه شروع را فشار دهید تا مطمئن شوید موتور جوساز به درستی کار میکند. هنگام استفاده از جوساز، تنها از میله فشار برای هل دادن مواد غذایی به داخل دستگاه استفاده کنید.
ماده مورد نظر را درون لیوان بریزید و در این حین، مطمئن شوید که با سرعت ثابت عمل میکنید. پس از پردازش غذا، سیم برق دستگاه آبمیوهگیری را از برق جدا کرده و آبمیوه را خالی کنید. آبمیوه گیری را تمیز کنید، در جای خنک، خشک و دارای تهویه قرار دهید و در سایه خشک کنید.