چگونه یک دستگاه خشک کن انجمادی برای میوه و سبزیجات انتخاب کنیم؟

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

در صنعت غذا، خشک‌کردن پاششی برای تولید طیف وسیعی از پودرهای غذایی مانند: پودر شیر،خامه قهوه،فرمول شیرخشک نوزادان و پودر تخم مرغ استفاده می‌شود.

این فرایند به بهبود ماندگاری، حلالیت و روان‌سازی این محصولات کمک می‌کند.

در صنعت داروسازی، خشک کردن با اسپری برای تولید پودرهای قابل استنشاق، سیستم های دارورسانی و مواد افزودنی مختلف به کار می رود. این فرآیند مزایایی مانند کنترل اندازه ذرات، راندمان بالای محصول و یکنواختی را ارائه می دهد.

در صنعت شیمیایی، خشک کردن با پاشش برای تولید مواد شیمیایی مختلفی از جمله رنگدانه ها، سرامیک ها، شوینده ها و کاتالیزورها استفاده می شود. این فرایند مزایایی مانند بهره وری بالا، کیفیت ثابت محصول و سهولت در جابجایی و نگهداری پودرها را ارائه می دهد.

اسپری خشک‌کن برای تولید افزودنی‌های سوخت، ذرات جاذب برای تصفیه دودکش و تصفیه پسماند جامد استفاده می‌شود. این فرایند به کاهش آلایندگی کمک می‌کند و راه‌حلی سازگار با محیط زیست ارائه می‌دهد.

به طور کلی، خشک کردن پاششی مزایایی مانند فرآیند مداوم، راندمان بالا و بهبود خواص محصول را ارائه می دهد. این فرآیند انعطاف‌پذیری بالایی دارد و می‌تواند برای مواد و کاربردهای مختلف سازگار شود که آن را به تکنیکی پرکاربرد در صنایع مختلف تبدیل می‌کند.

انتخاب دستگاه فریز درایر

انتخاب دستگاه فریز درایر برای خشک کردن میوه و سبزیجات بسیار مهم است.

دستگاه‌های فریز درایر میوه معمولاً به دو نوع تشعشعی و تماسی تقسیم می‌شوند.

در روش خشک‌کردن با خلا، کنترل دما در یک مرحله خشک‌کردن امکان‌پذیر نیست و ممکن است مشکلات ذوب شدن و خطراتی مانند تغییر شکل و تغییر رنگ محصول به دلیل دما بالا و آسیب به مواد مغذی در اثر حرارت رخ دهد. در مقابل، دستگاه‌های تماسی امکان تنظیم دقیق فرآیند فریز درایر را با توجه به ویژگی‌های مواد فراهم می‌کنند. همچنین کنترل دما و تنظیم خلا در این روش دقیق‌تر است که می‌تواند از حفظ مواد مغذی، رنگ، عطر، شکل و سایر ویژگی‌های محصول اطمینان حاصل کند. با توجه به نیازهای مربوط به میزان قند، شکل بلوکی و حالت مایع میوه و سبزیجات، در حالت مایع استفاده از دستگاه فریز درایر تماسی برای حفظ حالت مایع، کنترل دما و تصعید و خشک شدن پایدار مواد در حالت جامد و خلا لازم است. عدم انتخاب نوع مناسب می‌تواند بر روی اثر و راندمان خشک‌کردن میوه و سبزیجات تأثیر بگذارد. بنابراین، برای حفظ کیفیت بالا در فرآیند فریز درایر، انتخاب دستگاه تماسی ضروری است.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

آقای حسین افخمی

۰۹۱۵۱۱۵۲۰۳۴

آقای احسان افخمی

۰۹۱۵۳۵۸۰۱۴۰

تماس با شرکت پیمان توس

051-36516660-4

اینستاگرام

پیمان توس در اینستاگرام

تلگرام

پیمان توس در تلگرام

آدرس

مشهد، پیامبر اعظم 91

خطوط تولید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *