این دستگاه برش میتواند سبزیجات و میوهها را خرد کند و همچنین گوشتهای منجمد و پخته را مطابق با نیاز فرآیند، به صورت مکعبی، رنده شده، نواری و ورقهای برش دهد.
این دستگاه به سادگی قابل استفاده است، طراحی مناسبی دارد، سرعت چاقو قابل تنظیم است و سیستم پیش فشرده سازی خودکار برای اطمینان از دقت برش 6 طرفه میوه و سبزیجات وجود دارد.
برا تضمین کیفیت بالای محصول، برش یکسان مواد خام گوشت در حالتهای مختلف امکانپذیر است.
محصول را تا حد امکان قبل از برش فشرده کنید و سرعت برش بین 50 تا 120 بار در دقیقه باشد.
مکانیزم هیدرولیکی بهینه، فضای کمی اشغال میکند و قطعات دستگاه به راحتی قابل جدا شدن هستند که تمیز کردن باقیماندهها در شکافهای دستگاه را آسان میکند.
تیغههای وارداتی با لبههای تیز، استحکام بالا و طول عمر زیاد انتخاب میشوند؛ قطعات برقی وارداتی نیز انتخاب شدهاند که ایمن، پایدار و قابل اعتماد هستند؛ کل دستگاه از فولاد ضد زنگ 304 و پلاستیک درجه مواد غذایی ساخته شده که الزامات HACCP را برآورده میکند؛ عملکرد پایدار و نرخ خرابی فوقالعاده پایین.
اصل کار
این دستگاه عمدتاً از پایه، بدنه دستگاه خردکن گوشت تازه، صفحه مدرج، چاقوی عمودی خردکن گوشت تازه، بدنه سیم برش، بدنه چاقوی عرضی، سیستم انتقال قدرت و سیستم کنترل الکتریکی تشکیل شده است. قطعات این دستگاه از جنس استیل ضد زنگ و آلیاژ آلومینیوم ساخته شدهاند تا از کارکرد طولانی مدت بدون زنگ زدگی، غیر سمی و سایر ویژگیهای مطلوب اطمینان حاصل شود.
این دستگاه با چرخاندن سریع قطعه مورد نظر توسط صفحه گردان، از نیروی گریز از مرکز برای برش آن به ورقههای نازک با کمک یک چاقوی عمودی استفاده میکند. سپس ورقهها با عبور از یک دیسک برش، به نوارهای باریک تبدیل میشوند و در نهایت با عبور از تیغههای عرضی، به مکعب یا مکعب مستطیل مورد نظر خرد میشوند.
پیچ تنظیم دسته کلاچ را شل کنید، دسته کلاچ را تا نشانگر “گوشت چرخ کرده” فشار دهید، بررسی کنید که کلاچ در جای خود قرار گرفته باشد و سپس پیچ را سفت کنید.
پوست، تکههای استخوان و رگهای نازک گوشت را به صورت دستی جدا کرده و گوشت را به نوارهایی با قطعهای کوچکتر از دهانه ورودی دستگاه خرد کنید و سپس آن را داخل دهانه ورودی قرار دهید.
هنگام برش گوشت منجمد با دستگاه برش گوشت، تیغه های دو ردیف چاقو را به هم نزدیک نگه دارید؛ نوک شانه چاقو را به دایره بیرونی تیغه های جدا کننده در ردیف چاقو نزدیک نگه دارید و بین آنها فاصلهای نگذارید.
هنگام چرخ کردن گوشت، مهره جلویی را محکم کنید، صفحه گوشت را در تماس مناسب با تیغه گوشت نگه دارید و مسیر عبور گوشت را باز کنید.
استفاده صحیح از دستگاههای برش گوشت منجمد، نیازمند مهارتهایی است. برای استفاده از آن در برش گوشت، نه تنها باید نحوهی کار با دستگاه را یاد بگیرید، بلکه باید نحوهی نگهداری و مراقبت از آن را نیز بدانید تا دستگاه به طور پایدار و عادی کار کند.
نحوه استفاده از چرخ گوشت
شستشو :
قبل از هر بار استفاده از چرخ گوشت، شستشوی مختصر آن لازم است. معمولا چرخ گوشت بعد از استفادهی قبلی به موقع تمیز شده است و شستشو قبل از استفاده بیشتر برای پاک کردن گرد و غبار روی آن و داخل دستگاه است. مزیت دیگر شستشو قبل از استفاده این است که چرخ کردن گوشت را راحتتر و نرمتر میکند و تمیز کردن آن بعد از استفاده را نیز آسانتر میکند.
قبل از اینکه از دستگاه برش گوشت یخ زده استفاده کنید، قسمت هایی که با گوشت در تماس هستند را با آب استریل بشویید و سپس آنها را به ترتیب نصب کنید. مهره جلویی را درست قبل از فشردن آن به صفحه گوشت وصل کنید.
نصب :
حتی اگر گوشت یخ زده باشد، استفاده از دستگاه برش گوشت یخ زده میتواند به راحتی برشهای نازکی از گوشت تهیه کند و در زمان صرفهجویی کند. اما برای برش گوشتهای خوشمزه، کافی نیست که فقط گوشت یخ زده را روی دستگاه بگذارید، کلید را بزنید و کارتان تمام شود. بلکه باید نحوه استفاده صحیح از آن را هم یاد بگیرید.
خیلیها بعد از هر بار چرخ کردن گوشت، دستگاه رو کامل مونتاژ میکنند، اما این روش توصیه نمیشه. بهترین کار اینه که بعد از هر بار استفاده، چرخ گوشت تمیز رو به صورت جدا جدا داخل یه کابینت چوبی بذارید، یا بعد از کاملا خشک شدن، مونتاژش کنید، نه بلافاصله.
نصب با مونتاژ شروع می شود، ابتدا غلتک را به داخل حفره دستگاه بفرستید، برای کاهش سایش، می توانید یک قطره روغن خوراکی روی شفت چرخان بریزید، سپس سر تیغه را روی غلتک نصب کنید، توجه داشته باشید که لبه تیغه رو به بیرون باشد. سپس سوراخ نشت را به سر برنده نصب کنید، آن را به آرامی تکان دهید تا سه قسمت به طور کامل با حفره دستگاه متناسب شوند، سپس مهره محکم را به قسمت بیرونی سوراخ نشت نصب کنید. به میزان مناسب سفت شدن توجه کنید. شل بودن بیش از حد باعث نشت فوم گوشت از درز کناری و آسیب به سیم می شود. در نهایت، دستگیره پیچ را نصب کنید، توجه داشته باشید که دستگیره رو به بیرون باشد، شیار را با آن همسو کرده و آن را داخل قرار دهید و سپس پیچ محکم را بپیچید.
نصب دستگاه نسبتا ساده است، مهمترین چیز انتخاب قطعات ثابت مناسب مانند تخته برش چوبی نسبتا بزرگ، هم راستا کردن دهانه گاز با تخته برش و محکم کردن پیچ های اتصال بعد از لبه است. چون گوشت نیرومندتر است، بهتر است از پیچ گوشتی و ابزارهای دیگر برای کمک به ثابت کردن بدنه استفاده شود تا از شل شدن دستگاه در حین کار جلوگیری شود.
گوشت چرخکردن واقعی نسبتا ساده است، زیرا نیاز به نیروی بیشتری دارد، پس بهتر است از یک دستگاه برقی مردانه استفاده کنید، یا اینکه دو نفر با هم همکاری کنند. اگر میخواهید گوشت برای مواد میانی دُمپلینگ چرخ کنید، بهتر است قبل از چرخ کردن گوشت، یک پیازچه را چرخ کنید، زیرا این کار باعث میشود که گوشت راحتتر چرخ شود. گوشت را بشویید، به شکل نوارهای بلند برش دهید و به آرامی آن را داخل دستگاه چرخکن بیندازید (هرچه گوشت بیشتر باشد، چرخ کردن سختتر خواهد بود). بعد از چرخ کردن گوشت، میتوانید یک پیازچه دیگر یا سبزیجاتی مانند سیبزمینی را نیز چرخ کنید. به عبارت سادهتر، این کار نوعی تمیزکاری در پوشش چرخ کردن است و همچنین باعث میشود که گوشت چرخکرده هدر نرود.
تمیزکاری :
ابتدا مسواک، برس لوله آزمایش و سایر وسایل جانبی را تمیز کنید، سپس دستگاه را در جهت عکس مونتاژ آن باز کنید، گوشت چرخ شده را از محفظه دستگاه پاک کنید و سپس دستگاه را در آب گرم حاوی شوینده خیس کنید، با استفاده از مسواک و سایر وسایل تمام قطعات را یکی یکی تمیز کنید و سپس دو بار با آب شیر بشویید. آن را در یک مکان خنک و تهویه شده قرار دهید تا خشک شود.