دستگاه جداکننده گوشت ماهی، با نامهای دستگاه استخوانگیری ماهی، دستگاه استخراج گوشت ماهی، جداکننده گوشت و استخوان ماهی، دستگاه جداکننده استخوان، پوست و پولک ماهی و غیره نیز شناخته میشود. این دستگاه با فشردن گوشت ماهی بین نوار و درام گوشت، به طور موثری استخوانهای ریز ماهی را جدا میکند و میتواند پوست و پولک ماهی را نیز بِکَنَد. این دستگاه برای تولید فرآوردههای سوسیس ماهی کاربرد دارد. بسیاری از افراد از این دستگاه برای تهیه گوشت ماهی، رشتههای ماهی، کباب ماهی و کیک ماهی استفاده میکنند.
این دستگاه مزایایی مانند صرفهجویی در انرژی، دوام بالا، کاربری آسان و سریع، ساختار جمع و جور، ظاهر زیبا، کاربری ساده، راندمان بالا، مصرف کم انرژی، تمیز و نگهداری آسان، ایمنی و بهداشت و غیره را دارا است. استفاده از گیربکس کاملاً بسته، مکانیزم جمع و جور، عملکرد پایدار، کارکرد قابل اعتماد و نگهداری آسان از ویژگی های این دستگاه است.
بدنه دستگاه و بخش های در تماس با غذا از جنس فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا ساخته شده اند که ایمن و عاری از آلودگی است. بدنه دارای خطوطی صاف است، هیچ شکافی برای پنهان کردن خاک و لبههای تیزی که به اپراتور آسیب نرسانند وجود ندارد و به راحتی تمیز میشود.