روش کار دستگاه جداکننده استخوان ماهی

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب

شرکت ماشین‌سازی پیمان توس با ارائه دستگاه‌های پیشرفته برای فرآوری محصولات غذایی، از جمله دستگاه‌های استخراج و جداسازی گوشت ماهی، استانداردهای ایمنی و کارآمدی را در این صنعت بهبود داده است.

راهنمای استفاده از دستگاه استخراج ماهی ساخت ماشین‌سازی پیمان توس:

سر و شکم ماهی تازه را جدا کنید. دم بزرگ‌تر را به دو قسمت ببرید و سپس بشویید.

قبل از شروع، فشار رگولاتور فشار را بررسی کنید (وقتی فشار بالا زیاد است، فشار پایین کم است)، به مدت نیم دقیقه به‌طور عادی کار کند. بررسی کنید که آیا فنر کششی بیش از حد سفت است یا خیر، در غیر این صورت، ساییدگی بیش از حد خواهد بود.

هنگام کار دستگاه استخراج ماهی، دست زدن به ورودی خوراک با دست و هر چیز دیگری اکیداً ممنوع است. اگر گاهی ماهی بیش از حد بزرگ باشد، باید آن را به قطعات کوچک برش داد یا از یک محفظه چوبی برای هدایت آن استفاده کرد.

بعد از کار، برای تمیز کردن باقیمانده گوشت روی درام جداکننده گوشت، برق دستگاه را قطع کنید. (می‌توانید با پارچه‌ای نمناک روی آن ضربه بزنید تا گوشت به داخل لوله بیفتد.) اگر می‌خواهید لوله گوشت را خارج کنید، باید فشار را به کمترین حد برسانید. فنر کششی شل شده و تیغه پاک‌کننده نیز آزاد می‌شود. یک میله آهنی را در دو سوراخ لوله جداکننده گوشت وارد کرده و در خلاف جهت عقربه‌های ساعت آن را بیرون بکشید ( تسمه جداکننده گوشت دستگاه‌های جدید نسبتا سفت است و بعد از مدتی استفاده، جداسازی و نصب آن آسان‌تر می‌شود)، سپس آن را تمیز کرده و دوباره نصب کنید.

قبل از راه‌اندازی، به هر قسمت متحرک روغن روان‌کننده اضافه کنید. اگر دستگاه برای مدت طولانی از تولید خارج باشد، باید هر نیم ماه یک بار به مدت یک دقیقه روشن و در حالت بی‌کاری قرار گیرد تا از زنگ‌زدگی برخی قطعات جلوگیری شود.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس