نکات نگهداری روزانه دستگاه تولید بیسکویت

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

نگهداری روزانه دستگاه‌های تولید بیسکویت برای کاهش تاخیر در کار، ادامه تولید، تکمیل وظایف با کیفیت و کمیت و بهبود ایمنی مواد غذایی بسیار مهم است. سیستم نگهداری به طور گسترده در نگهداری تجهیزات استفاده می‌شود که شامل نگهداری روزانه، نگهداری سطح یک و سطح دو است.

اپراتورها باید قبل و بعد از شیفت، تمام قسمت‌های فر دستگاه کلوچه را با دقت بررسی کنند و دستگاه‌های کمکی را با توجه به تنوع محصولات تولید شده در فرآیند پخت افزایش یا کاهش دهند. دمای هیتر فر دستگاه کلوچه را چک کنند، تمام قسمت‌ها و ظاهر فر را تمیز کنند و آن را تمیز و مرتب نگه دارند. خرده‌های محصولات پخته شده را از تسمه فر پاک کنند. هنگامی که دستگاه کلوچه خاموش است، تسمه فر باید طبق مقررات شل و روغن کاری شود.

نگهداری سطح اول به بازرسی منظم تجهیزات اشاره دارد که اپراتورها نقش اصلی و کارگران تعمیر و نگهداری نقش کمکی را ایفا می کنند. تعداد موارد تعمیر و نگهداری افزایش یافته و تجهیزات از بیرون وارد شده تا تمیز شوند، لایروبی شوند و اجزای ساختاری داخلی تا حدودی تنظیم و تصحیح شوند. معمولا این کار یک بار در ماه انجام می شود و می توانید در روزهای هفته به طور متناوب نگهداری سطح اول را در هر بخش از کوره انجام دهید. زمان انجام این کار یک روز است.

در فرآیند تعمیر، وظیفه اصلی، باز کردن جزئی اجاق گاز ماشین کوکی، بازرسی و تعمیر قطعات و اجزای هر بخش است. تنظیم فاصله بین هر قطعه انتقال و یاتاقان، حذف اجسام خارجی و جایگزینی به موقع قطعات آسیب دیده. بررسی و تنظیم تسمه کوره، حذف پیچش در دو طرف تسمه کوره و آلودگی ها و لکه های روغن چسبیده به تسمه کوره.

عملکرد بخاری یا مشعل گاز دستگاه کلوچه پزی را بررسی کنید و مطمئن شوید که خطوط برق و گاز مسدود نیستند. تمام نقاط روغن کاری را بررسی و تمیز کنید، روغن کاری را در حد نرمال نگه دارید و از نشت روغن جلوگیری کنید. پیچ ها و مهره های هر قطعه را محکم کنید تا دستگاه محکم و قابل اعتماد باشد. موتور را تمیز کنید و تجهیزات برقی را بررسی و تنظیم کنید تا حساس و قابل اعتماد باشند. دیواره بیرونی کوره و پوشش بیرونی را تمیز کنید، روغن، گرد و غبار و روکش زرد را از سطح قطعات انتقال دهنده پاک کنید و کل دستگاه را تمیز و بهداشتی نگه دارید.

نگهداری سطح دو: این نوع نگهداری شامل بازرسی منظم دستگاه کلوچه، تعویض و تعمیر جزئی برخی قطعات فرسوده، عمدتاً توسط پرسنل نگهداری، و با مشارکت اپراتورهاست. این چرخه به طور معمول 6 تا 12 ماه طول می‌کشد و زمان انجام آن معمولاً 1 تا 2 هفته است. در حال حاضر، تعمیرات عمده‌ای که در بسیاری از کارخانه‌ها انجام می‌شود، در سطح نگهداری ثانویه قرار دارد.

نگهداری ثانویه باید شامل تمام موارد نگهداری اولیه باشد. بازرسی و تعمیر جزئی اجاق فر کلوچه، مانند جدا کردن بدنه کوره، تمیز کردن بدنه کوره و تعویض مواد عایق انجام شود. مکانیزم انتقال را بررسی، روغن کاری و تعویض روغن انجام دهید، قسمت های فرسوده را تعمیر یا تعویض کنید. همه دستگاه های گرمایش و سیستم های کنترل اتوماتیک را بازسازی کنید و آن ها را محکم نصب کنید تا تولید ایمن و قابل اعتماد تضمین شود. تسمه فر تمیز کردن کلوچه را بررسی کنید، هیچ ترک و فرورفتگی نباید وجود داشته باشد و اتصالات باید صاف و یکدست باشند. اگر آسیب دیده است، بخشی یا تمام تسمه فر را تعویض کنید، تسمه فر را پس از تمیز کردن روغن کاری کنید و قسمت بیرونی فر و محیط اطراف آن را تمیز کنید.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

آقای حسین افخمی

۰۹۱۵۱۱۵۲۰۳۴

آقای احسان افخمی

۰۹۱۵۳۵۸۰۱۴۰

تماس با شرکت پیمان توس

051-36516660-4

اینستاگرام

پیمان توس در اینستاگرام

تلگرام

پیمان توس در تلگرام

آدرس

مشهد، پیامبر اعظم 91

خطوط تولید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *