- محیط خلاء و ورز دادن و ترشی کردن در حالت خلاء انجام میشود که از رشد و تکثیر میکروارگانیسمها جلوگیری کرده و عوامل اکسیداسیون غذا را کاهش میدهد. همزمان، کنترل دمای پایین ضروری است.
- هنگامیکه محصول تحت خلأ رول میشود، حجم فیزیکی آن بزرگتر و نرمتر میشود و طعم آن بهتر خواهد شد. دستگاههای ارائه شده توسط شرکت ماشینسازی پیمان توس با فناوری روز، امکان دستیابی به این کیفیت بالا را برای تولیدکنندگان فراهم میکنند.
- خمیرزنی و ورز دادن محصول تحت خلأ، حرارت ایجاد شده هنگام مالش یا زدن آن را کاهش میدهد.
- ساختار فیزیکی محصول در حالت خلا حجیم است که به جذب مواد کمکی کمک میکند، در نتیجه باعث افزایش نگهداری آب در محصول، حفظ طراوت و نرمی گوشت و همچنین افزایش بازده میشود.
مزایای مخلوط کن خلا
- ماشین سازی پیمان توس
- بروزرسانی: 5 دی 1403
- بدون دیدگاه
فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید