مزایای مخلوط کن خلا

فرم ثبت مشاوره برای راه اندازی خط تولید

فهرست مطالب
  1. محیط خلاء و ورز دادن و ترشی کردن در حالت خلاء انجام می‌شود که از رشد و تکثیر میکروارگانیسم‌ها جلوگیری کرده و عوامل اکسیداسیون غذا را کاهش می‌دهد. همزمان، کنترل دمای پایین ضروری است.
  2. هنگامیکه محصول تحت خلأ رول می‌شود، حجم فیزیکی آن بزرگتر و نرم‌تر می‌شود و طعم آن بهتر خواهد شد. دستگاه‌های ارائه شده توسط شرکت ماشین‌سازی پیمان توس با فناوری روز، امکان دستیابی به این کیفیت بالا را برای تولیدکنندگان فراهم می‌کنند.
  3. خمیرزنی و ورز دادن محصول تحت خلأ، حرارت ایجاد شده هنگام مالش یا زدن آن را کاهش می‌دهد.
  4. ساختار فیزیکی محصول در حالت خلا حجیم است که به جذب مواد کمکی کمک می‌کند، در نتیجه باعث افزایش نگهداری آب در محصول، حفظ طراوت و نرمی گوشت و همچنین افزایش بازده می‌شود.

نیاز به مشاوره دارید؟

Picture of <a href="https://peymantoos.ir/"> شرکت پیمان توس </a>

شرکت ماشین سازی پیمان توس

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش انواع دستگاه های خط تولید

قند | نبات | شیره و …
مشاوره رایگان با تیم مهندسی پیمان توس